Y E N T E    F R I E D E R I C H S 

Ik ben Yente, een 16-jarig meisje dat enorm veel houdt van interieur, schrijven, dansen, zingen, musicals, reizen, fashion & vrienden (je bent het nu waarschijnlijk weer allemaal vergeten). Iemand die het heerlijk vindt om romantische films te kijken, maar tegelijkertijd ook graag horrorfilms kijkt met vriendinnen (om vervolgens niet meer alleen naar de wc te durven). Ik geniet van prachtige foto’s en mooie interieurs. Ik hou van dingen zelf maken en meubels van de kringloopwinkel opknappen. Mijn avonden vul ik graag met dansen en zingen en schilderen vind ik ook niet verkeerd. Ik ben ook iemand die gestresst raakt van de kleinste dingen en dagen lang op kan zien tegen zoiets als naar de tandarts moeten. Yep, that’s me.
26 mei 2015 verscheen mijn eerste artikel, toen nog op loveyoubeautyx.blogspot.nl. Ik schreef de eerste maanden vooral reviews over make-upproducten, maar niemand had er wat aan want daar heb ik nul verstand van. 387 artikelen en 3 jaar verder is het yente.nl geworden, waar ik vooral veel schrijf over interieur en updates geef over mijn dagelijks leven. Het liefst zou ik elke dag artikelen schrijven, maarja… dan is er ook nog school. Mijn blog is na die drie jaar nog steeds klein en ik heb een klein groepje standaard bezoekers (die trouw mijn artikelen lezen en I love you), maar toch droom ik, net zoals elke andere blogger, van duizenden bezoekers. Tegelijkertijd vind ik het ook een eng idee als de hele wereld zou weten wie ik ben en zie ik mijn site liever als een gezellig, knus theehoekje, waar ik kan schrijven over mijn hobby’s en tegelijker tijd de dingen kwijt kan die niemand anders in mijn omgeving wil horen.

In ieder geval, dankjewel dat je de tijd neemt om mij te leren kennen en deze tekst te lezen. Niet dat je er veel wijzer van bent geworden, maar toch, dankjewel. Ik hou van jullie en onthoud: follow your dreams.

Instagram: @yentefriederichs