Ik spring nog, ik dans nog, ik adem nog, ik zing nog, ik leef nog. Ik blog alleen niet meer. Mijn laatste post op yente.nl was 18 februari: dat is drie maanden geleden. Dus ik kan mij voorstellen als jullie inmiddels denken dat ik geraakt ben door een bus, maar dat is niet het geval. Wat wel het geval is: ik heb 12 mei 2019 mijn eigen sieraden webshop geopend, LOUA. Sinds januari ben ik er al mee bezig om de webshop op te bouwen en het kostte zoveel meer werk dan verwacht. Er is zo ontzettend veel wat er bij komt kijken: inschrijven bij KvK, inkopen doen, webshop bouwen, pagina’s schrijven (o.a. Algemene Voorwaarden), foto’s maken, nog meer inkopen doen, etc. etc. etc.
Maar sinds 12 mei is LOUA live en het maakt me zo trots en blij. Ik heb gewoon een eigen bedrijf! Elke bestelling die ik krijg maakt me gelukkig en ik vind het steeds een feestje om in te mogen pakken.
Een week voor de opening werd ik wel heel zenuwachtig en angstig. Ik dacht steeds ‘waar ben ik aan begonnen?’ en ‘niemand gaat iets kopen’ en ‘iedereen gaat dit raar vinden’. Ik was bang wat de mensen om me heen vonden en dat niemand iets ging kopen. Maar de mensen om me heen vonden het allemaal heel leuk en ik heb wél sieraden verkocht. De bestellingen stromen nog niet binnen, maar het gaat z’n gangetje. Het heeft ook tijd nodig om iets op te bouwen en bekend te maken onder de mensen. Instagram is nu vooral het platform (volg LOUA hier: @louajewels) waar ik mij op moet focussen om te zorgen dat ik daar veel klanten via binnenkrijg.
De laatste vijf maanden ben ik eigenlijk alleen hier mee bezig geweest. Al mijn vrije uurtjes heb ik gebruikt om aan LOUA te werken en LOUA op te bouwen. En dat zal de komende tijd niet minder worden. Ik vind het zo leuk om hier mee bezig te zijn en contact te hebben met klanten. Maar dat betekent niet ik niet af en toe even langs kan hoppen op yente.nl en hier even een verhaaltje kan schrijven. Maar geef mij alsjeblieft ideeën voor blogartikelen. Mijn inspiratie is op en ik vind het niet leuk om steeds alleen maar updates te geven, want mijn leven is nou eenmaal een beetje saai. Dus wat willen jullie van mij lezen? Misschien meer over LOUA en wat dan precies?
Allemaal een fijn weekend en ik spreek jullie snel. xxx

1 Comment

  1. Misschien reviews over cafeetje, producten, kleding etc.
    of lookbooks
    of tips om te doen in de vakantie
    ik hoop dat je er iets mee kan, mij lijkt het erg leuk om dit te lezen

Write A Comment