Vandaag is het eindelijk weer zover en test ik een make-upproduct uit voor jullie. Ik hoorde veel enthousiaste verhalen over deze blauw verpakte mascara en ik wilde hem zelf ook wel eens proberen. Mijn hele blog bestaat volgens mij alleen maar uit reviews van budgetmerken, maar als ze ook fijn zijn is de prijs mooi meegenomen, toch? 
Er bestaan twee varianten van deze mascara, een gewone en een waterproof. Mijn mascara is waterproof en hij loopt inderdaad niet uit als het regent. Mascara’s die uit lopen bij water draag ik niet meer de laatste tijd. Daar ben ik van af gestapt, want ik heb een hekel aan panda ogen. 
De verpakking is opvallend blauw en heeft een aparte vorm. Het borsteltje heeft plastic puntjes en loopt een beetje schuin af. De lengte van de puntjes zijn kort, maar het werkt erg fijn. Je kan makkelijk overal bij en het geeft voldoende mascara af aan alle wimpers. 

En dit is het resultaat! Ik vind het een goede mascara en hij geeft een heel mooi effect. Mijn wimpers hebben lekker veel volume, maar jammer genoeg is hij aan het einde van de dag een beetje uitgezakt. Bijwerken is ook niet zo handig met deze mascara, want door de waterige substantie ontstaan er dan klontjes en korreltjes. Hij geeft wel veel volume en voor de prijs is het een goed product. Zelfs onder de douche blijft de mascara zitten, dus hij is zeker waterproof. Er kunnen wat dingen verbeterd worden aan deze mascara, maar je kan hem zeker een keertje proberen.  

GLAM & DOLL MASCARA WATERPROOF TE KOOP BIJ HET KRUIDVAT EN TREKPLEISTER VOOR €3,99

Lots of love, 

Yente

Write A Comment