Gister ben ik met Tamar door haar make-upstash gegaan en kwamen we deze concealer tegen. Zij heeft hem nooit gebruikt, want het is niet de goede kleur voor haar. Voor mij wel, dus nam ik hem met veel plezier mee naar huis om hem voor jullie te testen.

De concealer heeft een huidskleurige verpakking met roze letters erop. Hij is vrij klein en simpel dus ik ben benieuwd of je er lang mee doet of dat hij heel snel op is. Er staat op dat hij zestien uur lang blijft zitten.
Het is de kleur 20 Soft Beige. Ik heb een beetje een getinte huid. Ook is bestaat er nog een lichere versie van deze soort. Dat is de kleur 10 natural beige. Het liefst kies ik altijd een iets lichtere kleur concealer dat valt mooier uit, maar hij moet ook niet te licht zijn!
Je brengt de concealer aan met een soort applicator. Voorheen gebruikte ik altijd de Stay Natural Concealer van Essence. Die had een kwastje en zo’n draaidop. Die beviel me heel erg goed en is een aanrader! Maar nu was ik benieuwd naar deze.
Op het eerste gezicht ziet hij er een beetje oranje uit. Misschien is hij ietsje te donker voor me, maar een klein beetje verschil maakt ook niet uit!
Voor hele dikke puisten is deze concealer niet geschikt, maar hij is prima voor wat kleinere pukkeltjes. Vooral de roodheid is verdwenen en ik ben echt verbaasd over het resultaat!
Deze Concealer is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor: €2,59
Liefs, Yente

Write A Comment