Deze zomervakantie betekent voor mij heel veel vrije tijd (duh) en dus ook heel veel niks doen en heel veel denken. En dan heb ik het vooral over denken over mijn Instagram en mijn blog. Want op mijn Instagram had ik ruim een maand lang niks gepost en sinds twee weken ben ik weer regelmatig foto’s aan het posten. Ook mijn blog is een beetje verwaarloosd maar daar heb ik het eerder ook al over gehad.
Ik ben nu dus wel veel actiever op mijn blog en Instagram, maar toch voelen een paar dingen even niet zo goed. En daar heb ik ook geen oplossingen voor, maar misschien ga ik het allemaal iets helderder zien, als ik dit allemaal heb opgschreven. Dus hier komt serious talk. Nee, just kidding. Ik wil gewoon even wat dingen van me af schrijven, wat zeuren en dan gewoon weer vrolijk verdergaan met het leven. Want dat is hoe het werkt, toch?

Interieur
Bezig zijn met interieur is altijd al een hobby van me geweest en mensen die mijn blog vaker lezen hebben dat vast wel gemerkt. De laatste tijd is mijn liefde hiervoor alleen nog maar gegroeid. Ik breng deze vakantie uren op Pinterest door en ik verander elk hoekje in mijn kamer wekelijks. En aangezien ik dit nu een van de leukste dingen vind om me mee bezig te houden, wil ik het ook meer doorvoeren op mijn blog en Instagram.

Blog
De updates op mijn blog maken langzamerhand steeds meer plaats voor kleine diy-projectjes en interieurstruggles.  Ik ben nu zeker niet van plan om echt een interieurblog van yente.nl te maken. Daar heb ik te veel andere hobby’s voor, dus ik wil ook zeker mijn persoonlijke blogposts met updates erin blijven houden net zoals posts over kleding en make-up. Maar interieur is nu eenmaal iets dat ik steeds leuker begin te vinden en dat wil ik dan ook laten merken op mijn blog. Mijn blog moet iets bijven waar ik over de dingen kan schrijven die ik leuk vind en op dit moment is dat interieur.

Instagram
Over mijn blog ben ik toch nog best zeker wat ik wil en hoe ik het voor me zie, maar op Instagram weet ik het even niet meer. Ik post nu veel foto’s van mezelf en ben dat al iets aan het minderen met foto’s van de natuur en quotes. Want ik wil wel graag dat mijn blog en mijn Instagram aan elkaar gekoppeld blijven, het moet een soort rode draad zijn van mijn leven en van de dingen die ik leuk vind om te doen. En dat ik vroeger zo enorm dol was op de modewereld en daar meer van wilde proeven is op dit moment gewoon niet meer zo realistisch. Tuurlijk hou ik nog steeds van kleding, heel veel. Maar niet meer zo erg dat dat het enige is waar ik over wil posten en schrijven. Dus ik wil op Instagram ook meer gaan posten over de andere dingen die ik leuk vind, zoals – je raadt het al – interieur. Maar ik merk gewoon heel erg dat dat soort foto’s minder leuk gevonden worden en hoe graag ik het ook zou zeggen dat dat me niets uitmaakt, dat kan ik niet. Het doet me wel iets. Ik wil meer volgers, ik wil groter. Ik wil meer reacties waar ik blij van word. Al twee jaar lang hangt mijn volgersaantal van instagram rond de 420. Nooit meer, vaak minder. En ik merk gewoon dat ik dit heel moeizaam omhoog krijg, hoeveel ik ook post en reageer op andere mensen hun foto’s. En dit werkt ook niet heel motiverend voor mij om meer te gaan posten. Kortom: ik weet het even allemaal niet meer op het gebied van Instagram. Het blijft een harde wereld.

Dussss….
dat zijn op dit moment mijn struggles. Ik wilde het gewoon even kwijt, het geeft een fijn gevoel nu ik alles van me af heb geschreven. En ik verwacht van jullie helemaal niets, maar ik zou het wel lief vinden als je een reactie achterlaat, gewoon over iets, maakt niet uit wat. Daar word ik blij van. Love you.

10 Comments

 1. Hi, ik herken je struggle met insta zooooo erg! Ik zit op ’t moment in zo’n zelfde dipje. Ik blijf op hetzelfde aantal volgers hangen of ze dalen. En aan de ene kant denk ik van, boeiend wat de rest denkt, als ik het maar leuk vind. Maar toch blijft idd dat aantal volgers en volgers willen hebben rondspoken in je hoofd… En dan ben ik zelf ook weer helemaal niet tevreden maar het lukt me dan ook gewoon niet om de insta te krijgen die ik écht wil… t blijft een lastig iets hè… :(

 2. Mooi geschreven ! ❤️ Je verdient het om meer volgers te krijgen op instagram, ik snap niet waarom je die niet hebt. Ik denk dat het nog gaat komen xxxx

 3. Ik volg je blog en Instagram al zeker een jaar en ik volg best veel bloggers. Toch is het enige blog dat ik daadwerkelijk lees dat van jou haha. Je schrijft namelijk heel leuk & ik vind het ook leuk dat je over verschillende dingen schrijft en je niet alleen maar op 1 ding richt. Ga vooral zo door, want je verdient het om yente.nl te laten groeien! x Bente (1 letter verschil haha)

  • Yente Friederichs Reply

   Dit doet me echt heel goed, dankjewel lieve Bente! x

 4. Ik twijfel ook heel veel over wat ik met mijn blog aan wil. Doe gewoon waar jij je nu goed bij voelt en pakt het niet uit zoals je wilt, verander weer. Het moet leuk blijven, ik zit nu op het punt om misschien helemaal te stoppen met mijn blog. Ik weet gewoon even niet meer wat ik wil

  • Yente Friederichs Reply

   Ahh dat zou jammer zijn als je zou stoppen! Je kan ook een tijdje pauze nemen en dan kom je er misschien achter wat je precies wilt en krijg je er weer zin in… en als je dan nog steeds het liefst wil stoppen, kan dat altijd! Want inderdaad: het moet leuk blijven!

 5. Pingback: solars.biz

Write A Comment