Elke maand laat ik zien wat mijn favorieten zijn. Mei was een maand van stress, wat lagere cijfers en veel bloggen. Maar ondanks dat alles heb ik nog wel mijn favorieten kunnen vinden! Dus hier komen ze!

1. De Catrice Ultimate Colour lippenstift nummer 240

 

 

 

 

 

 

 

Sinds kort is mijn passie voor lippenstift heel erg gestegen. Eerst droeg ik nooit echt wat op mijn lippen, maar sinds ik deze kleur van Catrice heb gekocht ben ik helemaal om! Zoals je ziet is hij al aardig versleten.
De kleur komt hij de Ultimate Colour collectie en is vrij Nude. Hij brengt heel fijn aan en is echt mijn grote liefde! I love it!

2. De Estée Lauder Poederkwast

 

 

 

 

 

 

 
Deze poederkwast van Estée Lauder brengt je poeder heel erg fijn aan. Ik ben heel lang opzoek geweest naar echt een goede, mooie poederkwast en daar is hij dan!
Hij is lekker zacht en verdeeld de poeder heel erg mooi!

3. De Naomi Campbell Cat Deluxe Parfum

 

Deze geur ruikt heel erg lekker zoet en rozig. Het is echt zo een geur waar je aan moet wennen, maar hij behoort zeker tot mijn favorieten! Ik vind de verpakking persoonlijk niet zo mooi, maar ach, als hij maar lekker ruikt!
 4. De Bourjois Paris Volume Mascara

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn volgende favoriet is een mascara. Hij geeft heel veel volume en zorgt niet voor klontjes. Hij heeft een fijn kwastje die redelijk buigzaam is.

Ook laat hij je wimpers niet aan elkaar plakken, maar spreidt hij ze.

5. Het Catrice Absolute Rose Palette

 

 

 

 

 

 

 

Het tweede product van Catrice is een palette. Hij pigmenteert niet heel erg goed, maar de kleuren vind ik prachtig. Deze gaan jullie vast nog wel een keer voorbij zien komen in mijn MOTD!
Vooral de één na donkerste kleur is prachtig voor in je arcadeboog!

 

 

 

 

 

 

 

Dit waren mijn favorieten van de maand Mei! De volgende maand heb ik weer nieuwe producten en ik weet nu al een product die jullie gaan zien, maar dat zien jullie dan pas! :)

Bedankt voor het lezen!
Liefs, Yente

2 Comments

  1. Ik vind jouw blog echt heel mooi! Het is duidelijk te zien dat je er veel tijd in hebt gestopt!

Write A Comment