Processed with VSCO with a5 preset

Het duurt nog wel even totdat kerst en oud-en-nieuw echt aan de beurt zijn, maar ik moest vandaag gewoon al deze look met jullie delen. Ik doe niet zo heel veel meer met make-up (1 laagje mascara elke dag vind ik genoeg), maar vind het zo nu en dan ook wel weer leuk om er wat mee te spelen.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Voor de ooglook heb ik koele, champagne-kleurige tinten gebruikt, maar die komen erg slecht over op de camera moet ik zeggen. Wel heel leuk – en zeker met al die glitters – voor kerst. De highlighter uit het ‘Selfie’-palette van We heart make-up heb ik in mijn binnenste ooghoeken aangebracht, op mijn wenkbrauwbot en op mijn jukbeenderen. Normaal ben ik nooit zo van de highlighter (oeps, zeg ik nu iets verkeerds?), maar voor een feest is het wel leuk.
Op mijn lippen draag ik Velvet Teddy van Mac die ik in Amerika gekocht heb. En hij is zo mooi! Love it.

Producten:
Ogen: We heart make-up #selfie palette
Mascara: Catrice Glam and Doll Waterproof mascara
Contour: Merkloze bronzer
Lippen: Mac Velvet teddy

2 Comments

Write A Comment