Kerst is nu al afgelopen (OMG alles gaat zo snel. Nog even en ik moet een rollator aanschaffen). Ook dit jaar was de kerst weer gezellig, maar kerst zonder cadeaus valt geen kerst te noemen. Dus ook bij ons is de kerstman langs geweest dit jaar en ik ben blij met alle gifts. Ik zet ze op een rijtje voor jullie. Gewoon simpel foto en tekst. 
LIJST + TEGOEDBONNEN
Hierboven zien jullie al één van mijn eerste cadeaus. Een soort lijst maar dan net wat anders. De bedoeling ervan is om kleine kaartjes tussen de clips te steken, maar ik heb een grote kaart in de (soort van) lijst gedaan en vind dat zelf ook heel leuk. Toen ik hem uitpakte, zaten er ook nog twee tegoedbonnen in. Van Ikea en de Vero Moda. De bedoeling is dat ik van de tegoedbon van Ikea een kledingrek koop, waar ik mooi wat kledingstukken uit kan hangen. Binnenkort ga ik er eentje halen, dus Ikea; I’m commingggggg. 
2 TELEFOONHOESJES
Aangezien mijn telefoonhoesje een geruïneerd ding was en klaar stond voor de vuilniswagen, kon ik een nieuw hoesje erg goed gebruiken. Maar dan is één nieuwe natuurlijk niet genoeg en krijg ik er twee. De eerste is fel roze en heeft een spiegel achterop. Ik vond hem wel heel geinig en leuk. De tweede heeft een print met ruitjespapier en sommige ingevulde vakjes in verschillende keuren. (Komen beide van de Tiger). 
LANGWERPIG KUSSEN
Als laatste (ik heb nog wat meer kleine dingetjes gekregen, maar ik heb de leukste eruit gepikt) heb ik dit langwerpige kussen gekregen met nogal veel katjes erop van mijn opa en oma. Ik vind hem heel cute en apart door de lengte van het kussen. Staat leuk in combinatie met mijn andere kussen op mijn bed. 
Dat waren al mijn leuke cadeautjes en ik ben er ongelofelijk blij mee. Thanks santa, I love you ♥
Big kisses

Write A Comment