Hey y’all! Jullie hebben waarschijnlijk niet gemist dat het vorige week halloween was en ook ik heb het niet overgeslagen dit jaar. Lisa en Lotte gaven samen een halloweenfeest waar je ook verkleed heen moest. Dus ik kocht een groot, lichtblauw laken waar ik een jurk van heb gemaakt plus twee hele hoge witte sokken en een enge porseleinen pop. Rommelig haar en een wat oubolliger vestje zorgde er nog voor dat ik ging als iemand die zogenaamd uit een psychische inrichting is weggelopen. Heel leuk om een keertje echt verkleed te gaan met Halloween, want hoewel het niet heel bekend en populair is in Nederland is het wel een van mijn favoriete feestdagen. Maar doordat het nu weer steeds sneller donker wordt, begin ik langzaam ook al een beetje in de kerstsfeer te komen en ik moet zeggen dat dat me goed bevalt, haha. Ik heb zoveel zin in de kerstvakantie. Vooral omdat ik dan eindelijk met mijn familie naar de musical Soldaat van oranje ga, maar natuurlijk ook vanwege 25 en 26 december en oud en nieuw. Naar mijn mening de allerleukste en beste tijd van het jaar.
Maaaar kerst duurt nog wel even, dus tot die tijd doe ik het vooral met de herfstsfeer en de dekentjes en kaarsen waar we nu weer lekker van kunnen genieten. En terwijl ik onder die dekentjes lig en geniet van de brandende en warme kaarsen ben ik heel veel aan het leren, want er komt weer een PTA-week aan. Helaas. Maar het komt goed en ik probeer ook veel tijd voor mezelf te nemen en wat leuke dingen te doen.

2 Comments

Write A Comment