INTERIOR ADVICE

– GRATIS ONLINE INTERIEUR ADVIES –

Heb je een plekje in je kamer/huis waarvan je niet weet wat je ermee aanmoet? Of lukt het niet om dat zo te krijgen als je wil? Ik help je graag! Aan de hand van foto’s die ik van jou krijg, ga ik mijn idee voor de ruimte uitwerken. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is foto’s te maken van een ruimte in je kamer of huis waar je nog niet tevreden mee bent en je maakt een pinterest bord waarvan ik een idee krijg wat jouw interieurstijl is. Ik ga je vervolgens helpen en werk mijn idee voor die ruimte in jouw stijl uit. Dit kost je allemaal geen geld, ik doe het omdat ik het leuk vind om te doen. Lees verder om over de precieze stappen van het proces te lezen.

| Sidenote: dit advies is bedoeld voor kleine plekken in een kamer en dus niet voor hele ruimtes. Denk aan een lege muur in je kamer, waarvan je niet weet wat je ermee aanmoet of een werkplek waar je niet tevreden over bent.

Hoe werkt het?
  1. Jij vult het contactformulier hieronder in over de ruimte waar je graag advies over wil. Zo krijg ik alvast een beetje een idee over wat voor een ruimte het gaat.
  2. Hierna ontvang je een automatische mail met daarin de vraag of je een Pinterest bord wil maken met min. 10 foto’s van jouw interieur style en die met mij wil delen. Ook zal ik je in deze mail vragen om een aantal foto’s te sturen van de ruimte. Deze mail is dus geautomatiseerd en niet persoonlijk door mij aan jou geschreven. De mails die hierna volgen zullen wel persoonlijk zijn. Als je de automatische mail na een uur nog steeds niet hebt ontvangen, stuur dan even een mailtje naar info@yente.nl.
  3. Zodra je het pinterest bord met mij hebt gedeeld en ik de foto’s van de ruimte van je heb gekregen, ga ik ermee aan de slag. Dan ga ik zelf ideeën bedenken en dat werk ik uit in Photoshop in een afbeelding met de inspiratie.
  4. Deze afbeelding zal ik vervolgens naar je mailen met de vraag of het volledig in jouw style is en of het je bevalt. Zo niet, dan kan je mij vertellen wat je er niet zo mooi aan vindt en dat zal ik dan veranderen.
  5. Vervolgens maak ik in Photshop een bestand waar ik de ruimte schets met mijn idee hoe ik het zou inrichten, een soort plattegrond. Daaromheen zet ik foto’s van de producten die ik online voor jou heb uitgekozen, inclusief de prijzen.
  6. Als laatste stap stuur ik mijn uitgewerkte idee naar jou toe, inclusief een beschrijving van de make-over. Natuurlijk ben je helemaal vrij om te kiezen of je dit idee daadwerkelijk gaat uitwerken. Als je ervoor kiest om dit te doen, zou ik het hartstikke leuk vinden als je me een foto stuurt van het eindresultaat. Dit kan naar info@yente.nl.
Hoeveel geld heb je ervoor over?

Een van de vragen die ik je stel in het contactformulier is ‘hoeveel geld heb je ervoor over?’. Hiermee vraag ik je eigenlijk hoeveel geld je in totaal uit wil geven aan de make-over. Dit moet ik weten voordat ik de shoppinglist kan maken, omdat ik dan weet in welke prijs-categorieën ik kan zoeken. Weet wel dat als je kiest voor de prijscategorie 0 – 20, dat ik er niet heel veel mee kan doen. Ik kan dan niet hele nieuwe meubels voor je uit gaan zoeken en dan zal het vooral bij de accessoires blijven. Natuurlijk houdt dit mij niet tegen om alsnog mijn best te doen!

Waarom gratis?

Nu vraag je je misschien af waarom ik dit uitgebreide (online) interieur advies helemaal gratis doe. De rede hiervoor is dat ik het vooral heel leuk vind om te doen en er (op dit moment) niet per se geld mee hoef te verdienen. Daarnaast heb ik nog helemaal geen portfolio opgebouwd op het gebied van interieur design en daardoor kan ik niks van mijn werk aan jullie laten zien voordat jullie er geld aan gaan uitgeven.
Mijn plan is om er op de lange termijn wel geld voor te gaan vragen, maar dat hangt er helemaal vanaf hoe het gaat lopen. Dus nu het nog gratis is, pak je kans!

Yente


– CONTACTFORMULIER –