Elke week laat ik zien wat er die week allemaal gebeurd is aan de hand van foto’s. Dit is week 2 van mijn Wlogs. Deze week was rustig, maar tegelijkertijd druk. Het zijn niet zoveel foto’s, maar er komt alsnog een Wlog. Benieuwd? Lees verder!
Maandag 1 juni

Thuis uit school plof ik altijd eventjes lekker op de bank. Even tot rust komen van mijn heleschooldag. Zo deed ik dat ook maandag voordat ik begon aan mijn huiswerk. *Zucht*.

In de middag was ik gewoon even aan het rondneuzen op internet en kwam ik deze super leuke schoenen tegen. Ik vind ze echt geweldig! Simpel, maar toch leuk. Mijn Nike Roshe Run beginnen een beetje te slijten en ik ben best wel toe aan nieuwe schoenen.
Dinsdag 2 juni

Dinsdagmiddag heb ik een tafeltje neergezet op mijn kamer, om er vervolgens een make-uptafeltje van te maken. Ik vind het echt super leuk staan met mijn producten erop en het is een stuk praktischer!

Daarna heb ik nog even in de tuin gezeten om lekker te genieten van het weer. Heerlijk is dat! Vaak lees ik een boek buiten of zet ik een foto op Instagram.

Woensdag 3 juni

Op woensdag had ik een drukke dag en maakte ik tijdens de pauze deze snapfoto: “Britt’s geweldige appelbakje!” Het was ons onderwerp in de pauze! :)

In de middag deed ik met een paar andere meiden deze maskertjes op. Het zag er natuurlijk niet uit en ik had chocola! I love Chocolat. Bij was er niet echt een resultaat, maar het was wel leuk.

Donderdag 4 juni

Jeee! Donderdagmiddag had ik 174 pageviews op mijn blog. Zo blij mee! Bedankt iedereen voor jullie hulp en steun! Ik hou van jullie. Op naar de 200.

Mijn moeder kwam in de avond thuis met een prachtig bosje bloemen die ze van haar werk had gekregen (niet voor mijn pageviews dus).  Deze vond ik het allermooist! Niet de kleur, maar de bloem zelf. Ik word altijd zo vrolijk van bloemen. Het geeft veel sfeer in huis.

Vrijdag 5 juni

Vrijdagavond had ik met een paar andere meiden een workshop van het beautymerk Oriflame. Dat is een merk wat niet in de winkels te koop is, maar alleen te bestellen. Ik heb twee producten besteld en krijg ze hopelijk binnenkort binnen! Ook komen er natuurlijk reviews van.

Zaterdag 6 juni

Zaterdag ging ik bij mijn oma slapen. Het was heel erg gezellig!!

Zondag 7 juni

De volgende ochtend gingen we ontbijten en stond dit mini jammetje op tafel. Ik vond hem zo lief dat ik er even een foto van moest maken voor jullie :).

Dit was de Wlog van deze week!
De komende 2 weken heb ik proefwerkweek. Ik moet dan veel leren en er komen geen Wlogs online heb ik besloten. Die weken daarna natuurlijk weer wel!

Bedankt voor het lezen en hopelijk tot de volgende keer!
Liefs, Yente

* De meeste foto’s van de Wlog zijn gemaakt met mijn telefoon. Sorry, voor de slechte kwaliteit!

Write A Comment