Ik ga met iets nieuws beginnen. Namelijk de Wlog. Dat staat voor: ‘Weekly Log’. Dat betekent dus dat ik die week foto’s heb gemaakt en die dan aan jullie laat zien. Hij zal niet elke week online komen.
Dit is week 1. Het was een drukke, eigenlijk best saaie, week. Benieuwt? Lees dan vooral verder.

Maandag 25 mei

 

Pfft, thuis uit school en gelijk weer leren. Tijdens het leren heb ik die stickers op mijn schrift geplakt uit verveling. Wat doen die leraren ons toch aan??

In de avond ben ik nog even aan de slag gegaan met mijn smashbook. Hij begint al aardig vol te worden en ik doe het steeds vaker!
Mijn idee om er ook mee te beginnen kwam van Sabrina Putri. (Youtuber en blogger).

Dinsdag 26 mei

Ik maak elke dag een todo-lijstje en dat heb ik ook gedaan op dinsdag. Dat werkt heel handig en zo weet ik precies wat ik al gedaan heb en nog moet doen!

En ja, ik kon het weer niet laten om nog even verder te gaan met mijn smashbook. Ik had op zolder nog wat oude plaatjes en foto’s gevonden! Precies goed voor mijn boek. Het is zo leuk om te doen!

Woensdag 27 mei

 

Voor muziek moeten we binnenkort een soort van optreden geven. Dat mag alleen, maar ook in een groepje. Ik ga met een paar meiden zingen!! Dit is ons logo en we heten: OnTopic!
Op woensdag gingen we oefenen. We zingen: ‘Titanium van David Guetta’.
Die stomme foutmeldingen zijn zo irritant van Blogger! Ik krijg ze constant. Ik heb al geprobeerd om de foutcode door te geven aan Blogger, maar het blijft. Hebben jullie er ervaring mee?
Donderdag 28 mei
Ja hoor, de lente is weer begonnen en Cato heeft de hele tijd Teken. Donderdag had ze er 3! Voor de mensen die niet weten wat het zijn: Dat zijn bruin/zwarte beestjes die meestal op dieren gaan zitten en dan bloed zuigen.
Jeeh! Ik heb in de avond mijn nieuwe stijltang bestelt. Ik ben er heel erg benieuwt naar. Hij zou zondag binnen komen en er komt nog een review van! Het is de Carmen CR2190 stijltang. Ik heb er veel goede reacties over gehoord, dus ben benieuwt!
Vrijdag 29 mei

Vrijdag had ik een boektoets van Engels. Ik moet eerlijk toegeven, dit boek was best wel leuk! k ben alleen wel verschrikkelijk slecht in boektoetsen.

In de avond moest ik dansen en daarna keken we het journaal. Niet dat ik het interessant vind, maar mijn ouders kijken het altijd.
Die voet links is trouwens van mijn broertje! :)
Zaterdag 30 mei

Zaterdag is het me eindelijk gelukt een goed Bloglovin account te maken! Ik zat er al de hele tijd mee te klooien, maar nu is het eindelijk gelukt! Klik hier om me te volgen.

Zondag 31 mei
 Vandaag is eindelijk mijn stijltang binnengekomen! Ik ben er zo blij mee en ga hem gelijk testen. Het review komt zo snel mogelijk online.
Dit was mijn week! Ik hoop da jullie dit soort artikel leuk vinden.
Bedankt voor het lezen!
Liefs, Yente
* De meeste foto’s van de Wlog zijn gemaakt met mijn telefoon. Sorry, voor de slechte kwaliteit!

3 Comments

  1. Ik ben ook van plan een stijltang te kopen en na dit enthousiaste artikel, ga ik zeker voor deze!

    Liefs, Kim

Write A Comment