Het is weer eens zondag, dus er moet wel weer een wlog geschreven worden. Afgelopen week begon school weer en had ik een (sleep)over met een paar meiden. Het was een gezellige week. 

MAANDAG
Ik had sinds zaterdag een nieuwe telefoon, de Iphone 5s, en ik moest even aan Lisa laten zien hoe scherp hij foto’s maakt. Dat is alleen niet helemaal gelukt, zo te zien. 
In de avond heb ik nog even wat rondjes gerend. Ik had er alleen niet aan gedacht dat het alweer zo snel donker wordt. Het was wel lekker rustig buiten. (Ja, telefoons maken in het donker nooit goede foto’s.)
DINSDAG
Dinsdagochtend zou Suzanne me ophalen in de ochtend, dus ik wachtte buiten even. Wat was het heerlijk weer!! Dat dat nu nog kan. 
In de middag ging ik met Lies mee naar huis en ik toverde haar even om als zeemeermin. Ik ben best wel trots op het resultaat. *Klopt haar zelf op haar schouders en typt weer verder*. 
WOENSDAG
“Hee Lisa, ik ga met je op de foto”. Je kent het wel. De pauzes worden steeds gezelliger, maar lijken daardoor ook steeds korter te duren. Flauw, hè?
Mooie foto, dit. Woensdagmiddag moest ik mijn tweede baarmoederhalskankerprik halen. Ik ben als de dood voor prikken en zag er ook heel erg tegen op. Achteraf duurde hij maar twee seconden en stel ik me echt aan. Typisch mij. 
DONDERDAG
De nieuwste snapchat updates zijn zo leuk! Goede zet van hun. Onze verhalen staan helemaal vol met enge gezichten en versnelde filmpjes, maar af en toe staat er ook een leuke selfie tussen. 
In de avond gingen we naar een dansvoorstelling voor school. Was wel gaaf, maar niet echt mijn stijl. Het was wel heel erg gezellig met iedereen. 
VRIJDAG
Dit zit zo chil. Lisa noemt het ook: de Yente-knot. Zodra ik thuis ben loop ik er ook altijd mee rond. Iedereen zou het moeten doen. :)
Vrijdag was mijn moeder bezig met het schilderen van een muur in onze woonkamer. Hij is nu donkergrijs en het staat echt heel erg gaaf en stoer. En niet erg donker, zoals we eigenlijk wel verwacht hadden. 
ZATERDAG
Een lief meisje (Isabel), maakte deze tekening van me. Ik heb geen idee hoe ze het doet, maar het ziet er gaaf uit. Dankjewel, voor als je dit leest! Ben er heel blij mee. 
En in de avond hielden Tamar, Lisa, Lotte, Carlijn en ik een sleepover. Het was heel gezellig. We keken eerst een horrorfilm, stopten halverwege, keken een andere film, kletsten wat en sliepen uiteindelijk pas om 4:00 uur. Nu ben ik moeee.
ZONDAG
Zondagochtend werden we om 9:00 uur wakker en keken we het laatste deel van de horrorfilm af. hij heet “Unfriended” en was best wel eng, maar daar was het dan ook halloween voor. 
Straks ga ik lekker wat rusten, want ik ben best wel moe. Dus misschien maar een aflevering van PLL kijken?! Wat gaan jullie vandaag nog doen?
Liefs, Yente

Write A Comment