Hi y’all! Zondag geef ik altijd een overzichtje van wat ik de afgelopen week heb gedaan. Vandaag is het weer zondag dus dat betekend een Wlog! Klik verder voor het overzichtje.

MAANDAG

Ik rende weer wat door de parken bij me in de buurt en genoot van de prachtige zonsondergang. Gotta love that. Maar ik vind het hardlopen wel wat minder worden. Misschien deels ook omdat ik nu geen muziek op kan zetten. Ik ga dat maar eens uitvogelen.
Het wordt de laatste tijd steeds sneller donker, dus ik heb gezellige kerstlichtjes opgehangen. Sorry voor mijn rommelige bed.

DINSDAG

Eerste keer dat ik zoiets draag, maar ik vind het wel leuk, een blouse onder mijn trui. Iets om te onthouden. 
In mijn routine zit gewoon dat ik elke avond een appel eet. Ik hou van appels, dus dan is het niet verkeerd.

WOENSDAG

In mijn nieuwe rooster heb ik op maandag, dinsdag en woensdag eerste uur vrij. Dus dan kan ik lekker rustig aandoen en een outfitfoto maken. Maar deze woensdag was ik net mijn tas in aan het pakken, toen ik een berichtje kreeg dat de eerste drie uur uitvielen. Chilll.
Ondanks die vele eerste uurtjes vrij, zit ik wel tot laat op school. Een kwestie van alles goed plannen, dus.
DONDERDAG

Donderdag liep ik door het park naast ons huis en hoorde ik allemaal katten gekrijs. Ik zag twee katten heel hoog de boom in vluchten en één daarvan was Cato. Allebei durfden ze er niet meer uit. Uiteindelijk zijn ze er heel voorichtig uitgeklommen en lag Cato weer veilig op de bank te slapen.
My favorite dessert. Griekse yoghurt met iets van noten. 

VRIJDAG
Vrijdag had ik een proefwerk van Muziek. Oh, wat haat ik dat vak zeg. Gelukkig ging het redelijk goed naar mijn idee. Nu maar hopen op een goed cijfer. 
Dinsdag was ik met Lisa naar het bos geweest en vrijdag bewerkte ik even wat foto’s. Deze is best leuk geworden, al zeg ik het zelf. 

ZATERDAG

Zaterdag waren we de hele dag in Groningen, wat ongeveer 2 uur van ons vandaan ligt. Leuke stad, alleen jammer genoeg werkte het weer niet echt mee. 
Dit Twix-toetje leek me lekker, maar uiteindelijk viel het erg tegen. Het was niet zo speciaal. Geen aanrader, dus. 

Komende week heb ik niet echt veel gepland staan, maar heb ik wel veel toetsen en huiswerk. Dus ik ga daar maar even mee aan de slag. Wat gaan jullie komende week allemaal doen?

Liefs, Yente

Write A Comment