Mijn wlogs. Het enige soort artikelen dat wel op de volgende pagina verder te lezen zijn. Maar goed, het is weer zondag. Klik verder voor mijn verhalen van de afgelopen week.

MAANDAG

Maandagochtend had ik het eerste uur vrij, dus ik kon lekker rustig aandoen. Maar zelfs dan heb ik een vaste routine; 7:30 uit bed, onesie aan, tot acht uur de tijd om te ontbijten en mijn telefoon te checken, dan naar boven aankleden en om 9:35 uur stap ik op de fiets.
Deze sjaal had ik trouwens dat weekend ervoor nieuw gekocht bij de Action. Ik had bij heel veel kledingwinkels gekeken voor een leuke sjaal en waar kom je de perfecte tegen? Juist ja, de Action. 
In de middag was ik al om 12:00 uur uit, maar de reden daarvoor was niet zo leuk. De vader van een jongen uit mijn klas is namelijk laatst heel plotseling overleden. Maandagmiddag ging de helft van mijn klas naar de begrafenis. Ik had zelf besloten niet mee te gaan, maar vond het al met al echt verschrikkelijk. In de middag had ik wel mijn bureau verplaatst en daardoor lijkt het nu een stuk rustiger in mijn kamer wat ik altijd mooi vind.
DINSDAG

Dinsdagmiddag krulde Lisa mijn haar, wat heel lang duurde en er vervolgens weer uitging op de fiets door de regen en wind.
Op de een of andere manier ben ik zo’n type dat altijd bijna zijn telefoon vergeet. Maar deze keer was ik hem écht vergeten. Gelukkig zat mijn moeder in de auto op weg naar huis en was ze zo lief om mijn telefoon even op te halen.
WOENSDAG

Woensdag was het sintmaarten. Normaal krijgen wij noooit iemand aan de deur, maar deze keer waren er drie keer mensen langsgekomen. Mijn broertje had ook gelopen en kwam met een hele tas vol thuis. Dus wat kan je dan nog doen in plaats van eten?

DONDERDAG

Ik had niet eens door dat Fay deze foto maakte, maar met drama/media waren we dus bezig met een ansichtkaart. Leukleuk. 
Kijk deze grote bol. Mijn moeder was bezig met een sjaal te brijen, maar mijn hand past hier zeker een paar keer in. Ze heeft er dan ook niet meer dan één voor nodig. 

VRIJDAG

Oh nee, vrijdag was het de dertiende. Dit soort dingetjes op snapchat zijn altijd leuk. 
In de middag sprak ik gezellig met Roos en Fay af. Fay had eerst Just dance meegenomen, waarbij ik een beetje faalde. Daarna schoten we wat foto’s met z’n drieën. Altijd leuk. 

ZATERDAG

Toen ik zaterdagochtend uit bed kwam, hoorde ik wat er die avond ervoor was gebeurd in Parijs. Zo erg! Ik snap echt totaal niet hoe die mensen, die dit doen, denken, maar één ding is zeker: ze zijn niet goed in hun hoofd. 
Ondanks wat er gebeurde in Parijs, moest ik wel nog huiswerk maken en wiskunde leren. Gelukkig was het niet zo moeilijk. 
Dit was afgelopen week. Ik heb gister trouwens ook nog mijn lay-out veranderd van mijn blog, waar ik heel blij mee ben. Alle posts staan nu in het midden van mijn site. 
Volgende week wil ik proberen wat meer foto’s per dag te maken voor mijn wlog. Ik hoop dat het lukt! 

Lots of love,

Yente

Write A Comment