Hey gurlies! Ik zit dit nu nog lekker in mijn bed te typen met mijn laptop op schoot. Want vandaag is het zondag, dus vandaag weer een wlog. Afgelopen week had ik het best druk met school, maar foto’s maken is gelukt!

Maandag mochten we eindelijk weer onze schoen zetten (sinds tijden). Het was eigenlijk eerst bedoeld als een grapje, maar uiteindelijk hebben we het echt gedaan. Iets anders dan een reep chocola verwachte ik ook eigenlijk niet. En inderdaad het waren allemaal kleine minion chocolaatjes. Wat is Sint weer lief hè. 
Omdat ik nog wat tijd over had, vond ik het leuk om mijn haar in te vlechten. Het koste wel wat tijd en na een uurtje of twee was het alweer uitgezakt, dus vlocht Lies mijn haar maar even opnieuw in. 

Ik vind tekenen echt leuk,maar nu kleurde ik. Ik had een zwarte stift waarmee ik deze mandala inkleurde. Ik heb dus niet meer kleuren gebruikt dan zwart. 

Eigenlijk was het een beetje een ongelukje dat Cato zo deed. Maar het zag er wel leuk uit. 
Woensdagochtend zag ik deze mooie lucht. Waaauw. Zie je de laatste tijd veel vaker, doordat de zon later opkomt. 
Lisa had foto’s gemaakt voor een biologie verslag, maar die kreeg ze niet op haar laptop gezet. Dus ik heb haar SD-kaartje mee naar huis genomen, de foto’s op mijn laptop gezet en toe via Wetransfer naar haar verstuurd. Ik vind Wetransfer echt mega-handig voor grote bestanden. 
Loveee, deze mok. Ik heb hem weer tevoorschijn getoverd, want ik denk dat het nu wel mag. Het is over een paar weken toch al kerstvakantie?
Timo, mijn broertje, was donderdag jarig, dus we haalde wat bij de Mac. We zouden zaterdag uiteten gaan voor zijn verjaardag, maar op donderdag kwam ons dat niet uit.. 
Outfitje of the daaayyy van vrijdag. 
Dit kwam ik tegen in een beauty-tijdschrift. Het was een pagina met beautyvoornemens voor 2016. En dan stond er: “was je make-up penselen zeker één keer per week”. Ja dat neem ik me dus elk jaar voor. Maar nog steeds doe ik het vaak om de maand, omdat ik er geen zin in heb of omdat ik het gewoon vergeet. :) 
Mijn moeder gaat een (leuke!!!) trui voor me breien, maar welke? Ik vond deze twee het leukst. En dan moet je niet naar de kleuren kijken en bij de rode trui komen die oranje dingetjes er niet in. Welke is het leukst?
Bij ons in de woonkamer zijn we een beetje bezig met nieuwe meubels. Over een paar weken krijgen we een nieuwe salontafel, dus we hebben onze oude salontafel verkocht via marktplaats en zaterdag was die opgehaald. Nu hebben we even geen tafel daar staan. 
Dit was weer mijn week. Blogger doet een beetje vervelend en centreert alle teksten uit zichzelf, maar ik wilde toch deze wlog online zetten. Wat gaan jullie allemaal doen komende week?
Kus, Yente

Write A Comment