Hey moppies! How are you? Ik heb het afgelopen week erg druk gehad en daardoor stond mijn blog eigenlijk op een wat lager pitje. Maar hé, dat kan gebeuren. Ik heb wel lekker veel foto’s gemaakt tussendoor en die ga ik vandaag met jullie delen. 


MAANDAG

Maandagochtend hebben we normaal eerste uur vrij. Nu hadden we dat ook, maar ik moest toch om kwart voor zeven mijn bed om naar de ortho te gaan. Balen..
Na de Ortho had ik door het vroege opstaan nog wel een halfuurtje over. Dus heb ik even een artikeltje afgeschreven. 

Zonder dat we het van elkaar wisten, hadden Britt, Rosalie en ik allemaal dezelfde achtergrond ingesteld. We wachtten even tot twaalf uur, omdat het dan precies goed zou zijn en lieten Maud er een foto van maken. Eigenlijk moest mijn telefoon helemaal rechts, want dan liep het af. Nu is het: Iphone 6S – Iphone 5S – Iphone 6
Eindelijk hadden we weer chocolademelk in huis. Nu mist alleen nog de slagroom. 

DINSDAG

Dit is wat we moesten doen afgelopen week. En nog even een disclaimer: Ik weet dat er nog 8278928 andere mensen zijn die het een stuk drukker hebben, dus ik heb echt respect voor die mensen ☺. Maar af en toe moet ik even zeuren.

Het regende en stormde dinsdagochtend best wel. Gelukkig hoefde we niet door de regen te fietsen, want de moeder van Lisa was zo lief om ons even te brengen én te halen!!

WOENSDAG

Woensdag moest ik echter wel fietsen, dus dat werd de prachtigste, comfortabelste, sexyste, broek aantrekken. 
Fay had mijn telefoon gepikt en maakte van iedereen een foto. Deze moest ik even delen, want de zonnestralen waren best leuk. 
I lovee BV, Oftewel; beeldende vorming. Ik was bezig met dit kunstwerkje en Lisa met die rechter. Ik moet zeggen dat ik best wel trots ben over het resultaat. Yeah! En die van Lisa is ook heel gaaf geworden. 

DONDERDAG

Dit was de allerspeciaalsteenmooistemaareigenlijkbestweleennormale knot. 
In de avond natuurlijk weer Expeditie Robinson kijken! Ik heb geen idee wie moet winnen. Ik vind ze allemaal wel leuk. 

VRIJDAG

Na dansen had ik lekker pepernoten en schuimpjes. The voice kon beginnen.


ZATERDAG

In de avond hadden we heel gezellig Lisa’s feestje! Eerst hebben we gegourmet. We hebben toen niet echt veel gepraat, omdat we bezig waren met al onze dingetjes. Ik vergat steeds de garnalen of stukjes kip om te draaien, waardoor ze steeds bijna verbrandden. That’s me. 
Tijdens de film hadden we ook nog allemaal lekkere dingetjes. Onder andere Macarons. Maar ik moet toegeven dat ik mijn zelfgemaakte versies lekkerder vond. 
Dat was het weer. Wat meer foto’s dan normaal, maar dat vond ik best wel leuk. Vanmiddag ga ik nog met een paar meiden de stad in en vanavond komt er nog gezellig wat visite langs. Wat gaan jullie vandaag nog doen?
Kus, Yente

Write A Comment