Nu kerst achter de rug is gaan we bijna het jaar 2016 in! Wat gaat de tijd enorm snel. Ik was laatst een beetje aan het spelen met make-up en bedacht dat dit nog wel eens een leuke basic look kon zijn voor oudjaarsavond. Minimale make-up, maar toch wat leuker. 

Aan het einde staan de gebruikte producten aangegeven. 
Als eerste heb ik wat concealer aangebracht onder mijn ogen en op puistjes. Vervolgens heb ik mijn hele gezicht gematteerd met een poeder, zodat het goed blijft zitten en niet glimt. Daarna heb ik een mooi oogschaduwpalette van We Heart Make-up achteruit mijn kast gehaald. Ik heb een beetje ge√ęxperimenteerd met de bruintinten en heb het wel rustig gehouden. Ik draag nooit oogschaduw, maar aangezien ik best wel wat mooie palettes heb wil ik er wat meer mee gaan oefenen. 
Na de oogschaduw heb ik mij wimpers gekruld en onder gesmeerd met mascara en sommige plekjes met wat remover nog een beetje gecorrigeerd. Voor mijn wangen heb ik een roze blush gebruikt en wat heftiger aangebracht dan normaal. Als laatste heb ik nog een lipglossje op mijn lippen gedaan, die ik zelf erg mooi en fijn vind.  
Als extraatje deel ik nog een leuke nagellaktip met jullie. Zelf heb ik dit voor kerst gedaan; alle nagels zwart behalve mijn ringvinger, die heb ik groen gedaan. Voor oudjaarsdag is zilver of goud ook een leuke tip. 
Producten:
  • Essence Stay All Day concealer 20
  • Catrice All Matt Plus poeder
  • We Heart Make-up #Selfie palette
  • N.Y.C. wimperkruller
  • Oriflame Wonderlash waterproof mascara + Maxfactor 2000 Calorie mascara
  • Essence Blush Up 20 Pinky Flow
  • Max Liquid Lip Color 13
Love,
Yente

Write A Comment