Processed with VSCO with a5 preset

Mijn nieuwe pantalon en ik gaan net zo goed met elkaar samen als twee beste vriendinnen. Ik was al een tijdje opzoek naar dit ding en bij de Only liep ik de perfecte pantalon tegen het lijf. En die heb ik natuurlijk meegenomen, duhh.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Trui van Stradivarius // broek van Only // jas van Only (vorig jaar) // schoenen van Adidas

Naast de broek, waar ik oh-zo-blij mee ben, is de trui ook nieuw. De trui is lekker oversized, maar aangezien ik het niet aankon (te koud) om mijn jas uit te doen voor de foto, kunnen jullie de trui niet zo goed zien. Die krijgen jullie nog van me te goed.
Mijn vader vond het heel stom staan zo’n oversized trui op een nette broek. Maar ik vond dit juist heel leuk. Voor een nette afspraak of zoiets, kun je er ook een mooi paar hakken bij aandoen en een blouse opdragen.

Het begint nu echt herfst te worden en er liggen dan ook meer bladeren op de grond dan dat er in de bomen hangen. Hoewel het s’ochtends hartstikke koud is op de fiets en ik alweer lekker mijn handschoenen aantrek (ik weet het, ik weet het) is het wel fijn om dan thuis gezellig de kaarsjes aan te steken, terwijl je een serie kijkt onder het genot van warme chocolade melk. Dus ik denk dat ik deze herfst wel overleef, maar natuurlijk niet zonder nog een paar extra truien. En dan kan ik natuurlijk net zo goed ook nog wel wat andere leuke herfstkleren kopen, toch?

Kus

4 Comments

  1. Zithromax Dosage Kids Amoxil Online Pharmacy Direct Free Shipping Fluoxetine Best Website cheap levitra Amoxicillin Maximum Adult Dose Buy Zithromax Online Overnight Recherches Associees A Levitra

Write A Comment