Bron: Pinterest

Ik wil jullie weer even een update geven vanuit mijn leventje en deze keer doe ik dat aan de hand van een aantal kopjes: hoogtepunten, dieptepunten, & favorieten. Let’s go!
Oh en je vraagt je vast af waarom hierboven allemaal herfstplaatjes staan. Had ik zin in, gewoon even wat meer sfeer in de tent.

Hoogtepunten
Ik voel me de laatste wel heel blij. Ook doordat ik niet zoveel dingen heb waar ik tegenop kan zien en dat geeft altijd wel een rustig gevoel. Hierdoor geniet ik ook wat meer van de kleine dingetjes en kan ik me ook weer heel erg verheugen op dingen die heel leuk zijn, maar wel nog heel lang duren. Dus ook voor jou: maak je minder druk om dingen die achteraf toch niks meer uitmaken en denk vooral aan de leuke dingen die allemaal gaan komen.

Dieptepunten
Sinds afgelopen donderdag voel ik me naar, want ik ben hartstikke verkouden en tegelijkertijd een beetje koortsig. Maar dat is de slechtste timing ooit, want gisteren is mijn proefwerkweek begonnen. Maar hé, gewoon even af en toe een paracetamolletje erin en dan doe ik het wel weer, haha. Gelukkig heb ik elke dag maar één toets, dus ik kan alles lekker rustig aan doen en op een iets lager tempo. Maar ik kan altijd zo geïrriteerd raken als mijn lichaam het even niet helemaal doet zoals ik wil.

Favorieten
Een groot, groot, groooot favoriet van mij op dit moment is de film A star is born. De liedjes, de acteurs (Lady Gaga en Bradley Cooper) en gewoon het hele verhaal; het is zo prachtig. Echt, ga die film kijken! Ik heb hem afgelopen zaterdagavond samen met mijn moeder gezien en de hele zondag daarna was ik van slag. Maar ik vind het zo mooi als een film dat met je kan doen. Het is eigenlijk een film die gaat over iets wat heel vaak in deze wereld gebeurt, maar dan laten ze het op zo een mooie maar ook tegelijkertijd heftige manier zien… Ga hem kijken, mensen. En zeker voordat hij uit de bioscoop is, want dan is hij het mooiste en meest indrukwekkend.

5 Comments

  1. Clomid Et Bb Where I Can Purchase Flagyl In Winston Salem Levaquin Anthrax Internet Cash Delivery Pharmacy Drugs For Sale Without Prescription Viagra Generique France

Write A Comment