Hey gurls! Aangezien mijn blog altijd alleen maar om mij draait, vond ik het wel eens tijd een paar andere bloggers in het zonnetje te zetten. Zelf vind ik het ontdekken van nieuwe toffe bloggers altijd heel leuk. Dus hier 5 meiden die ik heel graag volg. Ik heb onder elke naam een korte uitleg gezet. 

ESMÉE (BEAUTYBYESMEEX)

Als eerste hebben we Esmée. Een meisje met een blog en youtubekanaal waar ik al erg lang fan van ben. Maar aangezien de post “mijn vijf favoriete bloggers” heet, gaan we het over haar blog hebben. Ze blogt vooral over beauty, maar af en toe verschijnt er ook iets over fashion. Ik vind haar reviews altijd heel fijn en duidelijk. Haar foto’s zijn mooi licht en dat is echt mooi. Ze komt voor mij altijd over als een heel lief meisje en het voelt alsof ik d’r heel goed ken. Ik kijk al een aantal maanden braaf elke dag op haar blog. 

MIRTHE (MIRTHESPASSION)

Mirthe is wat specialer, want ik ken haar persoonlijk. We hebben ook contact met elkaar en ik vind d’r echt heel lief. Maar naast het contact die we hebben, blogt ze ook echt heel leuk! Haar meeste posts gaan over lifestyle en beauty en een hele sterke kant van Mirthe, vind ik haar schrijfstijl. Ze gebruikte originele zinnen en het leest erg fijn! Je moet zeker even een kijkje nemen.

KIMBERLY (THEBEAUTYBLOG)
De derde uit mijn favoriete bloggerrijtje is Kimberly. Ze schrijft over veel dingen, maar voornamelijk over beauty en kleding. Haar lay-out is mooi en rustig en serieus al haar artikelen zijn interessant. Haar schrijfstijl is fijn en daardoor blijf je lezen, zonder dat je op het “klik om terug te gaan” pijltje klikt. Het is een leuke meid en ik hou haar site graag in de gaten. (Kimberly heeft laatste voor het eerst 2 youtubevideo’s online gezet).

MARLAYNE (BYMARLAYNE)
Marlayne is een meisje dat ik nu al een tijdje volg en ik blijf teruggaan naar haar blog door de aantrekkelijkheid van de manier waarop ze schrijft. Er zit humor in haar artikelen verstopt en dat leest heel leuk. Ik wou dat ik zo kon schrijven. Ze heeft een tijdje geleden even wat rust gepakt en haar blog op een laag pitje gezet, maar nu is ze weer volop artikelen aan het posten. (Marlayne heeft ook nog een youtubekanaal)

LEONIE (ALLABOUTLEONIE)
En dan weer de laatste; Leonie. Ook zij blogt meestal over beauty producten, maar af en toe zitten er ook wat uitschieters tussen en blogt ze over totaal iets anders. Bij haar kun je terecht voor uitgebreide reviews. Ze zet alles duidelijk op een rijtje in haar review en maakt hele leuke foto’s van de producten. De laatste tijd zijn haar volgers heel erg omhoog geschoten en dat verdient ze. (Leonie maakt ook video’s voor youtube). Ze is heel leuk en lief en een echt blogger type.

Dit waren al mijn favorieten. Ze schrijven allemaal weleens over beauty, zoals je merkt. Dit zijn nou echt de bloggers, waarvan ik elke dag hun site blijf lezen.

KENNEN JULLIE NOG ANDERE LEUKE BLOGGERS?

Write A Comment