Oogpotlood (of iets wat daarbij in de buurt komt) draag ik eigenlijk nooit. Maar toch leek het me leuk een keer dit waterproof eye pencil van Yves Rocher voor jullie te testen. Het is dus geen potlood, maar een pencil die je in en uit kan draaien.


 

 

 

 

 

 

 

Het eye pencil is zwart met zilveren letters. Veel hoor ik niet van het merk Yves Rocher.  Zwart is niet de enige kleur van deze waterproof eye pencil. Je hebt ook nog Bronze, donker groen, Donker blauw, licht blauw, paars en dus zwart.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals ik al zei kan je hem dus uitdraaien. Dat bevalt mij wel beter dan dat je het moet slijpen, dan breekt de punt telkens af. Dit pencil loopt schuin af, wat handig is om mooie dunne lijntjes mee te maken. Alleen niet handig als je een dikke lijn wilt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het was toch gemakkelijker dan ik dacht om een dikke lijn te maken op mijn arm. Verder ben ik er tot nu toe erg tevreden over. Het is echt een duidelijke kleur zwart!

 

 

 

 

 

Echt makkelijk ging het aanbrengen niet. Ik kreeg de lijn niet zo als ik wilde en daarna brak de punt ook nog af! Dat was super irritant, want daarna was het pencil niet meer fijn om mee te werken.

 

 

 

 

 

 

 

Ondanks de afgebroken punt, vind ik hem wel heel mooi! De lijn is mooi strak en heeft een goede kleur zwart. Hij gaat er met make-upremover makkelijk af, maar is echt duidelijk waterproof. Daar ben ik echt verbaasd over. Zelfs onder de douche bleef het redelijk goed zitten!
Ik ben er niet razend tevreden over, maar echt slecht is hij ook niet.

Dit Yves Rocher Waterproof Eye Pencil kan je kopen voor €9,90

Liefs, Yente

Write A Comment